Sparring og netværk

Al erfaring og forskning viser, at deltagelse i et netværk er med til at udvikle både personer og virksomheder.

Du får et personligt og fagligt frirum til inspiration for meningsudveksling, videndeling, sparring og ikke mindst en vigtig mulighed for at skabe relation til andre netværksdeltagere.

Udvikling

  • Udvikle dig personligt ‒ via refleksion, dialog og sparring.
  • Udvikle organisationen og forretningen ‒ via deling af viden og erfaringer, med de øvrige medlemmer i Jydsk Valutarisk Forening, får du inspiration til udvikling af egen organisation og forretning.
  • Udvikle dit udsyn og indsigt ‒ via arrangementer og relationer med de øvrige medlemmer i Jydsk Valutarisk Forening, som er aktive i mange forskellige brancher og funktioner.
Under studieturerne er der indlagt frirum for skabe tætte relationer mellem medlemmerne, hvorfor disse har været opprioriteret de senere år og pt. gennemføres hvert andet år.

Netværk

Jydsk Valutarisk Forenings medlemmer udgør et bredt udsnit af østjyllands erhvervsliv lige fra produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder, servicefag, pengeinstitutter, revisorsfirmaer, advokatkontorer, selvstændige samt offentlige virksomheder og organisationer.

Medlemmerne får via deltagelsen en række arrangementer og studieturer muligheden for at skabe et bredt og stærkt erhvervsnetværk i primært østjylland.

Sparring

Foreningens formål er at medvirke til højnelse af medlemmernes forståelse af finansielle problemstillinger – og til fremme heraf afholdes møder med fagligt oplæg og med efterfølgende diskussion/erfaringsudveksling.

Medlemmerne sparre på tværs under medlemsmøderne for at blive inspireret og opbygge en faglighed til løsning af finansielle problemstillinger.

Måske er Jydsk Valutarisk Forening et netværk, du kunne tænke dig at blive en del af.

Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen af vores side. Ved brug af siden, accepterer du automatisk vores cookie-politik.  Læs mere